Historien i hvilken Krister holder fest med sine soldaterkammerater, denne her, indeholder en replik der begynder med ordene "Milt, dild?":


Da denne historie udkom i bogform, i Løg og nisser, dressing og øl, bemærkede flere læsere en lille men væsentlig ændring i den pågældende talebobbel:


Det kunne altså se ud til, at Krister her udtaler en ikke-palindromisk replik. Der er dog formentlig en ganske logisk forklaring: taleboblen i bogudgaven må nok tilskrives den papegøje, som Krister tidligere i historien har haft siddende på skulderen. Og som på det pågældende billede simpelthen er skjult bag Kristers hoved.

Teorien forekommer måske umiddelbart en anelse utroværdig, men den bekræftes af en nyopdukket blyantsskitse der viser, at det oprindeligt var meningen at vise scenen fra en lidt anden vinkel. Denne meget autentisk udseende skitse gengives her:


Dette til beroligelse for eventuelle læsere der måtte have troet, at en fundamental lovmæssighed var blevet brudt. Det ser gudskelov ikke ud til at være tilfældet.