Det var min bror Niels, der engang i min barndom introducerede mig for palindromer. Efter at have vist mig eksempler som "Anna" og "Otto", og det særligt imponerende "regninger", bekendtgjorde han, at han ville gå op på sit værelse og ikke komme tilbage før han havde fundet på et MEGET langt palindrom. Han holdt ord: senere på aftenen vendte han tilbage med dette pragteksemplar (Jeg citerer efter hukommelsen og garanterer kun for orddelingen i første halvdel):

Grønlænderen der boede i Danmark, men som stadig kun kunne tale grønlandsk, sagde om Grønlands politiske situation: 'Noitaut iseksit ilops dnalnørg moedgasks dnal nørgela tennuk nuk gidat smos nemkram nadie deobred nered nælnørg!'

I dag, mange år senere, har Niels jernbanerådgivningsfirmaet Trailc, og da jeg på et tidspunkt bemærkede, at man kunne kalde ham for en "Drøngo' tognørd", blev det til et lille samarbejde der udmøntede sig i ovenstående signaturstribe. Mig bekendt førte striben ikke til, at flokke af palindromfans pludselig søgte jernbanerådgivning. Ejheller førte den til noget mærkbart mersalg af Krister-bøgerne. Jeg må konkludere at den såkaldte synergieffekt er opreklameret.