De to albums om Kristers oplevelser kan købes ved direkte henvendelse til Forlaget Politisk Revy og via diverse netboghandler.

Update december 2019: Ovenstående er muligvis ikke længere tilfældet. Skulle man alligevel være interesseret, ligger tegneren dog stadig inde med nogle eksemplarer, der ikke er blevet makuleret revet væk af begejstrede købere. Skriv her hvis du er interesseret.

Bind 1, udgivet 2009. 96 sider.

Jeg tøver ikke med at betegne tegneseriehæftet om Kristers oplevelser som et overordentlig originalt og konsekvent og nørdet underholdende stykke poetisk grundforskning. Det længe leve!
Fra Lars Bukdahls anmeldelse

Således at bygge kontekster op, der kan give det palindrome vås meningsfylde, er lige så gakket som det lyder. Men når genren gøres til tegneserie af de to herrer, så bliver det dybt originalt. Ja, nærmest åndfuldt.
Fra Boris Boll-Johansens anmeldelse i Strip nr. 39

I sandhed en omgang spansk snaps for enhver læser! Jeg er en stor fan!
Josefine Klougart

Bind 2, udgivet 2014. 96 sider.


Sært og sjovt.
Hans Bjerregaard i Ekstra BladetI tidens løb er tegneserien blevet omtalt/anmeldt i forskellige medier, bl.a. Information, Weekendavisen, Politiken og Ekstra Bladet. De fleste omtaler kan ses på Jakobs scrapbogsside på www.palindromer.dk.